Pokerkväll!

image2


Idag har inget speciellt hänt faktiskt.. eller kanske, vaknade på morgonen och svimmade i duschen :s Det var något konstigt eftersom det nu inte hänt så ofta förut. Jag hade redan en underlig känsla när jag vaknade, nåväl kom upp och la mig i sängen för att vila ett tag och det gick nästan över. Kändes bättre i alla fall.


Fy vad kul! Jag kommer att fara till mellandagsrean imorgon. Vad härligt, länge, (länge och länge) sen jag köpte något roligt till mig själv och imorgon har jag chansen. Egentligen så vet jag ju inte vad jag är ute efter, rensa garderoben? Nå fina nya kläder att ha på sig på nyår? om man ens far ut å firar.. Det enda jag skulle vilja göra med vännerna (åtminstone) är att skjuta raketer, däremot om alla är stupfulla så ser jag inte det som en bra idé men träffas måste man väl:)


pokernight!! roligt var det.. vi spelade jag, Markus, Jonas, Kuntz, Offer och Sandra och gissa vem som vann?;) den bästaste bästa pokerspelaren ever, jag så klart.. Samtidigt så drack vi några öl och sådär. Man började märka att killarna började bli fulla och det var ganska skojigt :D speciellt jonas och kuntzi, dom babblade i ett om allting mellan himmel och jord under tiden dom väntade på att någon skulle vinna. Hann knappt vinna så hade dom kommit på att alla ska till umppari, great! dock så lovade markus att inte dricka nånting men det hade han gjort när jag ringde :P han får köra ändå :( han lovade.. tummarna upp för en lugn kväll!


ciao :)

God stressig jul!


Uppdateeriiing!! Det var ett tag sen man skrev sist.. delivs säkert p.g.a att jag har onödigt lite å säga men vi kan väl börja någonstans..

Min äldsta syster Pia kom hit med sin sambo Stefan från malmö på fredag för att fira jul.. Det har varit roligt eftersom det nu har varit ett tag sen man träffade dom sist, nu har jag dock stora planer på att fara dit och hälsa på så vi får se vad det blir..
Nå i alla fall så har det varit en stressig jul.. känns inte som att det är över redan för att jag inte ens hann få den speciella julkänslan, allting gick så fort, paketera klappar och köpa dom först och främst. och såhär såg min jul ut på ett ungefär..

vaknade på morgonen.. åt lite frukost och gjorde mig klar inför dagen. hade fortfarande några klappar att paketera och väldigt stora problem med kläder. till slut hittade jag ändå nånting som man kunde ha på sig och ungefär 13.30 for vi till Nina och Toni. där var alla på g redan, eftersom vi visste att tomten skulle komma vid 14. När han kom så var jennifer helt uppspelt.. hon räknade alla sina klappar och vid 15 tappade hon räkningen för då kom det så många efter varandra.. ibland gick hon med klappar till oss andra och sen till sig själv igen.. Nå jag hann just och just få mina klappar och öppna dom när vi sedan skulle fara till markus farfar och fira jul.. vi åkte dit, umgicks där i ca 1 timme och for till vuono igen för å äta.. alla hann inte äns äta klart innan vi skulle åka till keräs igen.. tomten kom dit vid 18.30 och sen så öppnade vi klapparna, åt och surrade i några timmar och sen så for tillbaka till stan..
Och mitt förslag på morgonen var att båda firar jul hemma och så träffas vi sen för att ha det mysigt tillsammans men det dög inte.. Först på dan sa markus att det var en bra ide, då det var försent.. Mest troligt så blir det så nästa år!

Mina klappar blev: ett set med hårfön- plattång- locktång, mina 2 favorit parfymer, undekläder från dolce & gabbana, presentkort till flera butiker, lampa, minneskort till mobilen och allt krimskrams där emellan..
jag är nöjd :)


Julen är "äntligen" över? bra eller dåligt får man väl fråga men skönt har det varit att ha lov och umgås med vänner och familj..

Nu ska jag fara ner och hitta på något roligt.. Pia och Stefan far redan imorgon så det skulle vara kul att hitta på nånting tillsammans men vi får se!

ciao!!

RSS 2.0