God Jul

Ja då var det julafton. Skönt att kunna spendera en hel dag med bara och endast familjen utan att behöva stressa någonstans. Blir inte som förra julen som jag var lite missnöjd av men dock så kan jag nu inte vara med min hanisnufsi vilket som ändå känns lite tråkigt. Vi får hålla varandra uppdaterade:)

Så vad har hänt? vaknade och vandrade runt i huset. Gav hunden några presenter och han var sådär övedrivet lycklig. 2två har man gett och två kvar! Alltid lika roligt att se honom springa runt och försöka öppna dom:D Sen så har man ju såklart varit och bastat, en tradition kan man säga åtminstone i de finska familjerna :) Men tillbaka till något som man inte får missa idag är ju kalle ankas jul! Varje år sitter vi och tillsammans glor på fan:O kommer inte ihåg vad jag skulle skriva men börjar det inte nu? :D hihi nu ner TV, hejdå alla vänner.
God Jul!

Dude, where is my camera?

hihihi då har man gjort halkbana, inget meningsfullt och onödigt dyrt men är väl nånting man måste göra. Sen har jag också tid för teori+uppkörning i januari. Får hoppas på det bästa!! :P Nu är det bara att läsa och läsa och läsaa....

Joo sen en sak. Nu har jag gått runt och leta efter min kamera, ja vet inte hur länge men jag kan inte hitta den.. Börjar bli lite less skulle behöva sätta in bilder på datorn osvosvosv! Hmm och ingen annan har sett den? Jag vet att nån har snott den!!! Eller säkert inte ;( lite ledsen. Får väl fortsätta leta..

Sen fick jag en sån här väldigt härlig räkning från ABC-gruppen idag.. Det var ju jeetttte trevligt!! Vill bara ha grejjerna, när får vi dom ens, är det när man har betalt eller? :o vet ej.. Lite roligt i varje fall? jag bara babblar på...
Annars har det väl inte hänt så jätte mycke, jo sis skriver om det där med linserna imorgon :) Godnatt, ciao


And so on...

Just nu känner jag mig sådär allmänt stressad inför jul :P Har inte köpt mycke julklappar och det står tomt i skallen. Ja varje år är det likadant ändå så lär vi oss inte att planera typ.. Nå vi får se vad jag hittar på.

Så vad har hänt? I helgen jobbade jag någon timme under fre och lör. Blir väl något liknande nu också.. Trevligt. Jo sen måste jag ju bara nämna att det är 23 dagar kvar tills jag fyller 18. Längtar så :D sen jeffla är det paaardei, jo och halkbana imorn!! :D Ciaoo..


35 dagar

Jassåå då bloggar man igen, och som ni säkert undrar... vad det är 35 dagar kvar till? Ja det var då min 18års dag. Fy då händer det, och hoppas på att det ska bli skit kul.. Inte alls länge kvar. HHOOHOOHO!!!

Har ju helt glömt bort att nämna min kära lilla söta boobi doobi boobsan Diplomate som fyllt 5 år den 26/11 2008 :)
Grattis honeypufflan :D Ligger där som ferdinand i sommarsolen, nyss badat och allt :)



Det var inte så jätte länge sen sist fast jag sa att ni fick vänta i 3mån. Jaja vad har hänt då:) Helgen har varit finemang med karatefylla,
alkoholvänner, cruis, blåöga, jobb, mys&gos, karaoke, smörgåstårta och en jeffla massa.. Roligt har jag haft men ont också. Ja ibland undrar man vad man skulle ta sig till utan sina underbara vänner. Jaa, det går ju bara inte. <3

Har ju beställt en studentmössa också. Känns som att det också är så neeera nu. Fabian, och den kommande studentresan? Längtar såå.. Här får ni en bild på min studentmössa :)


RSS 2.0