ARGH

Alltså jag hade tänkt uppdatera igen men NEJ så raderar blogg.se hela mitt inläääägggg.. LESS igen :( aarg

Godnatt. Älskling, jag vet att du kommer att läsa den här. Så senu va ;) jag kommer att skicka några sms! :)

Mia Beckham

image39
 Jaa, vad tycks om en Mia T i en Victoria Beckhams kropp?
-Inte så illa va :D

Jag om någon har försökt kolla igenom varje sida som google.se och ungefär 73 600 000 vid sökning efter bikini kommer upp. Nu vet vi vad jag verkligen är ute efter. Så snälla ni, om ni själv spanat in någon fiffig sida med en jäkla massa snygga bikinin eller annars bara vill hjälpa mig så gör det hemskt gärna :) 
MyA tycker att det är dax att börja spana in fina saker för Beach 08!

Helg


Måste bara nämna att fy vilka härliga vårdagar vi har haft. Det är så skönt att vara ute, få välja den tunnare jackan, dra på sig solbrillorna och annars också. Oh jag önskar mig mer sånt väder till veckorna framöver. Då är jag glad!

På fredag så började det med att jag var till skolan en sväng på idrottslektionen. Efter det skulle jag fara hem och duscha, men kom bara hem. Nina, Jentsu och Stoffe kom förbi och skulle promenixa till jala en sväng. Aah jag tänkte att jag följer med dit, hade ändå inget vettigare för mig. Men när vi kom tillbaka hem till mormor så ville J att jag skulle följa med till vuono, ja, vissa gånger så kan man bara inte säga nej till den där söta flickan så jag hängde med dit. For inte till skolan nå mer. :$ Men hursomhelst, vi ritade och lekte, fikade och åt, mums! Sen smsade Danne och fråga om jag skulle med dem till Luleå, ya ofcourse! Mikke skulle köpa nå basar och det gjorde han, högtalare också:) Sen var det min tur. Vi for till H&M och Ginatricot. Från hm så hittade jag en jätte söt gul sommarklänning 99kr och solglasögon 59kr och från gina köpte jag en vanlig blå tubklänning för 149kr! Så det blev ju inte dyrt alls. Mikke fick vara min "personliga" betalare eftersom jag endast hade Euro, och det inte gick att växla någonstans före vi for. Men jag blev nöjd. Nu väntar jag på ännu vackrare soliga dagar då jag får lyfta fram alla söta klänningar. :) Försökte hitta bilder på hemsidorna för att visa hur dom såg ut. Men det var ju inge vidare. Så tar nån bild med kameran och lägger in senare :)

 Lördag, då hände det inte så mycket faktiskt. Hema och jag var & tog några rundor på stan, ja eller utanför alko. Där mötte vi Danne, Mikke, Heikki, Mats mm. och Ms bil hade stannat : | lyckat! Vi ringde älsklingen och han kom med startkablar, min lilla riddare ;)
ÅH dessutom så grillade vi korv och allt mumsigt NAM måste jag säga. På sommaren så måste det bli mycket grillande så att jag blir glad :) hih. När vi satt och käka så ringde Lisa till H, hon undrade om vi ville hitta på något till kvällen. Det blev ändå inte av, jag och älskling busade hemma och de hade redan hunnit börja titta på film så vi tänkte att vi far dit senare och hälsar på. Vi for till nikkala istället för att umgås. Roligt var det. Sen skulle folket börja fara ut och då körde vihem för att se filmen Beer fest? men jag var redan så trött så att jag somnade. Markus hade sånn hosta så att han hade svårt att somna, stackarn :( krya på dig förresten!

Idag har jag och älskling städat rummet, va duktiga vi har varit! Nu ser det rent ut och ouff vad härligt det kommer att vara när jag går och lägger mig. Sen for vi till M's syrra och hälsa på, eftersom hon fyller år imorn och vi inte kommer att kunna hälsa på där då, så där samlades hela familjen. Grattis än en gång :) Klockan slog väl lite över sju när J ringde, "igen", det var dax för honeypuff och J att börja dra sig tillbaka mot Boden. Ojvoi, nu kommer det bli hela nio dagar utan min bejbis. Men sen har han ju långhelg igen! Längtar sååå...


Ciao!

MVG


Är det som jag behöver få imorgon. Synd, det är att jag inte riktigt började läsa tidigare, när jag såväl visste att allt som behövs är ett MVG. Alla dessa funderingar man har.. Jaa du, alla dom jag har, har jag inte tid att skriva ner nu. Som sagt. Det bästa behövs för att få betyget, så är det bara. Det enda jag kan säga just nu är väl att för min del blir det säkert att läsa hela natten. Inte bra, inte bra alls men sånt är livet.
 Sånt var livet på lördag också, när S firade sin 18-års fest i Mattila, men det livet får vi skriva om senare.
- Var du där och är intresserad av bilder? Håll koll på pixbox, kan dyka upp när som helst. ;) tihihi

Ciao!

Nu är resan bokad

Fan vad skönt.. Ingen kan fatta hur jag verkligen vill utomlands, helt sjukt. Det blev Kreta. Jag åker med min syster och hennes familj, min lilla bebiis kan inte åka med den här gången :/ synd är det men vi kommer att ha såå många tillfällen att åka och göra vad vi vill. vänta bara! men skönt lär det ju bli i alla fall.. Augusti åker vi.. Stället hette Agii Apostoli och ligger i västra Grekland. Sen har jag ju haft alla dessa funderingar över om att jag borde göra en resa med mina vänner. Det skulle ju vara lätt och dra en sista minuten. Men det känns så lättande att jag fick veta, att det hur som helst blir en resa för min del. Om allt annat får vi prata om senare. Detta är det enda som svävar runt i mina tankar just nu. Känns som så länge kvar, fast ändå så går tiden så fort. Åhh ni förstår inte :) Så glad och nånting att se fram emot. Sol och värme. Nog för att vi får det här i Haparanda också, möjligtvis? snart! Jag som hoppats på att allt ska börja smälta bort men nej, meer meer snöö tydligen. Nu får det räcka, även då jag i mina tankar redan är på Kreta. Nobody understand!

Ciao!

Löshår & kort eller?



Sådäär, http://www.emeliiepettersson.blogg.se/ har en tävling där man kan vinna löshår från happyhair.se :) vore jäkligt nice.. Då kanske man vågar klippa håret kort om man skulle vinna? ;) nej vet inte.. Vill då i allafall ha långt hår när det är dax att ta studenten, vilket som inte är på ett bra tag men!! :D Ska börja fara till gymet nu. Ciao!


Färgade linser

Ja jag vet att jag har varit väldigt seg på att uppdatera här igen. Har inte haft inspiration, tror inte jag har det än heller men bara för att alla klagar så tar tid nu och skriver ett inlägg. Vet inte riktigt, har varit så trött på allt just nu :s orkar inte ens hålla mig vaken i några timmar utan sova direkt. Jobbigt är det, måste ta och hitta på nånting alltid efter skolan. Dock ingen ork med det heller. Men ska försöka skriva lite oftare. Skulle behöva ändra vissa småsaker här också, designen osv. kanske nu när vi inte har någon skola torsdag,fredag så kan det vara att det händer något!

image38 
Måste bara sätta in en bild på mig och Sandra. Och Gratta henne här på bloggen också.
Är lite seg med uppdatering som sagt men hon fyllde år igår :)
Grattis sandra på din 18-års dag 8/4 -08.

Vad är det som har hänt då? Ingenting alls. Har varit i skolan och hållt på och fiffla. Våran teater börjar också se smått färdig ut. Men vi har inte kunnat träna alls eftersom det alltid är någon som är borta, hoppas läraren förstår och ger oss lite mer tid. Annars vet jag inte vad det blir av det hela :P Nå igår fickjag ringa Janne och fråga om dom hade sånahär pistoler, lite pinsamt att han var tvungen att komma med dom till gymet :D sen så hade han inte tagit någon påse med sig, och H's hottieboy mötte mig såklart. Lite pinsamt men borde ha dragit en Tomb Rider pose men verkade inte så lockande vid det tillfället. Hade förresten inte förvånat mig om haparanda polisen tagit fast mig på vägen hem och trott att jag ska invadera stan.. Men som tur var så inte.
Har funderat på att beställa såna här färgade linser! Dom flesta går väl att använda i en månad, räcker ju skitbra va. Ruggigt sugen men får nu se :D ska fråga M var hon beställde sina osv. Roligt att byta ibland. Kommer nog ändå att bli problem för mig att få in domi ögat ;)
FreshLook ColorBlendsFreshLook ColorBlendsFreshLook ColorBlends

Det blir antingen Body Pump eller fotboll idag. Vilket som har jag inte bestämt mig än, skulle vara bra att fara och prova fotbollen och se om det är något som intresserar mig än. Känner mig redan negativ mot det hela men det går väl lätt att ändra på..    ?

Ciao.

Inget speciellt


image37
paparazzi markus fotade mig, på väg till stoffes 1 års kalas :)

Alltså, jag hade tänkt sätta in lite mer bilder som ni skulle få se.. Men tycker att blogg.se jävlas med mig just nu så jag tänker låta bli. Orkar inte hålla på och tjafsa :p Så vad händer? Själv sitter jag bara här, lyssnar på
Lazee- Rock Away just nu och såg 23:23 precis. På dagen "dagen" var jag, H och D på stan å skuma lite, vi for till max och jag beställde en liten milkshake, vet inte om jag tyckte det var gott än, måste fundera lite. Har varit och solat med Sandra en sväng också. Mmm varmt och skönt. Samtidigt så har vi snackat en massa blaaajja! Det var kul.
Jag var och promenixa med rocky nyss. Mindre kul, för att det är så blött ute.. Annars bra väder tyckte jag :)

Ciao!

RSS 2.0