En vanlig måndag

Nå jaaa, sitter här hemma hos joel som vanligt.. Har inte vågat starta datorn där hemma alldeles för ofta. Känns som att den drar sina sista andetag ;) hihi. Om det inte är virus så är det något annat som fuckar up. Jennaki tuossa mutisee jotaki, alla verkar vara så trötta. Jag måste jobba imorn. Satt här igår också ganska länge och när jag kom hem så kunde jag inte somna. hi hoppas jag får sova idag. Annars är man jeette sliiten.
   Idag var jag och J till skopunkten och olika affärer i torneåå. Värsta hurtbullar. Köpte en bikini :$ Sitte skulle jag behöva färga mitt hår igen. Hoppas jag hinner göra det imorgon.. Och fara till skopunkten igen. Och till Stadium. pakkopakko keretä:)

Nu håller jenna och joel på  å somna. Är det dax att börja tralla hemåt? Makkaramieski ollu luleåssa nii on varmaan väsyny... Itekki väsyny.


Ciao.


Sommarlov

Måste bara nämna om att igår (den 10 juni) firade jag och M våran 2 års dag. Tack för två underbara år älskling. Hade inte kunna ha levt den tiden på ett bättre sätt. Jag är lycklig. Vi har haft våra nedförsbackar som alla andra. Men det ser ljust ut. Jag ska krama ihjäl dig när du kommer hem ska du veta. Du kommer inte att komma bort från mina saxgrepp, polisen får komma och hämta dig tillbaka till lumpen. hihi, Jag älskar dig.

Jaa alla dessa tankar runt sommarlovet, oh vad skönt för det första. Imorgon, betyg och hem. På kvällen ska vi samlas ett gäng på stranden, tror att det kommer bli skitkul! Bara det inte regnar, snälla. Jag har inte ens dödat någon spindel ;o hihi. Dom lovade ju regn må och ti också men nepp, det har vi inte sett. Det är vi nöjda över! Det väder jag ser ute nu, önskar jag mig till imorn! please.
   Annat? betygen ja. Jag tror att jag kommer att vara nöjd med det mesta faktiskt. Fast det återstår ju att se. Jooo sen har jag sommarjobb också, på fotbollskolan. To easy känns det nu iaf. MYCKET hellre det här i tre veckor än att sitta på sj och mögla. Borde ha valt det förra året. Men its not too late. Kommer nog bli roligt tror jag. Förutom att jag har 14 tjejer själv, be mig itne att ta självmord.

Jag måste bara nämna C att jag är AVUNDSJUK på dig and your boy som åkte utomlands idag, fyy fabian. Vänta tills jag kommer iväg till Kreta. Då jevvlar. Hoppas det blir en resa til under juli? (A) haha annars får jag bara vänta på studentresan och vara glad :) My girl wants to party all the time...
Ciao.

Virus

Hjälp mig. Jag vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. Kan inte fatta, verkligen inte. Kan inte välja, det ena eller det andra. Alla dessa funderingar, som jag inte har svar på. Än så länge, vet jag inte.


Nå som sagt så har jag fått virus på datorn, så har lånat sisters bärbara just nu. Kommer nog inte att uppdatera här på ett tag. Sen när jag orkar, när jag är redo. Men det var inte det vi skulle prata om. Hmm jaa om min msn skickar konstiga länkar så snälla ÖPPNA inte. Det är virus. Fast den borde nog inte göra det från syrrans dator eftersom att hon nu inte har den :) Hoppas M lagar min dator snart.. Skulle behöva ta och ringa honom. Glömde göra det igår. Nå Gossip Girl börjar nu och Desperate Housewives strax därefter. Alltså är det tv som gäller. Hej så länge!



Förresten så har Therese (http://www.shopaholicmamman.blogg.se/) en tävling på sin blogg där man kan vinna en digitalkamera. Tänkte testa min tur denna gång! :D Alltid kan man ju hoppas.

s
Bild lånad från hennes blogg. 


RSS 2.0