Påsklov


 
Sådäär, nu har ni en bild på det också :)


Det sämsta lovet någonsin, seriöst. Först och främst, så blev det ingen resa till det sköna, Maldiverna ;) som ni såg i mitt förra inlägg. Nog för att det kommer att bli.. något! MEn sen så åkte jag inte ens till Malmö, då kan ni fatta att jag har ruttnat här i Haparanda. Och det som har varit allra värst är att ha varit sjuk och ruttnat på en och samma gång, inte värt det.. lovar.

Nåmen, 20/3 var jag, syster óch J till luleå en sväng. Hittade lite smått och gott men inget, som man kan kalla WOW. Men nöjd iaf, det blev en vit tröja, grå kofta, en "klänning"?, t-shirt och ett halsband om jag nu kommer ihåg allting. Jag hittade dock mycket mer men nej, slutade med att jag inte köpte dom. Hade också med mig mitt presentkort till
Din Sko där jag hittade mktmkt fina saker men icke.
 Fredagen så chillade vi hemma hos mig. Eftersom morsan redan på onsdag kom och sa:
Vi kommer att vara borta ihelg, så du kan ju ha fest" . hmm :p hursomhellst. Fest blev det inte men en massa skratt, bastande och drickande. vi var tre par här som höll varandra sällskap, spelade spel och roade. Kul var det.
 På lördag så var festen hos sandra och kristoffer istället. Kiss höll sin 20-års fest, (ni kommer säkert få se bilder) men har inte hunnit sätta dom på datorn än, och glömt min kamera hos markus :p Men somsagt, röj på högsta nivå. Mycket supande och fyllesnack :D Vid 22 tiden ringde soffi och sa att hon också var ensam hemma. Då for jag, s och m dit en sväng. roligt att träffa henne också, och vi försöker ju göra det så gott vi kan också men ändå. Det var folk där. Soffi och några av hennes kompisar, och Jaakko och hans vänner från torneå. Hade så jäkla kul så det inte är sant. Har även spelar in när Jaakko och Miise pratar på svenska! hhahahah sååååå roligt :P väldigt sådär, finnesvenne aktigt. går helt enkelt inte att förklara.
Därifrån for vi till K igen och festade lite. Sen ut och cruisa, vi såg jim och gänget också. haha, huh.

Under veckan så har jag inte hållt på med någonting alls. Varit sjuk heeeeeeeela påsklovsveckan! "YES", bestökte vårdcentralen på onsdag också och fick sånadäär tabletter. inte roligt. Så jag har spenderat för mycket tid inne, här hemma och i mitt rum. Springer iväg så fort jag får chansen.

Igår var jag, M, sis, andra sis, Jennifer, Mamma och K till pulkbacken. det var kul ihi. Några timmar efteråt for jag och M till keräs för att sno skotern över dan. Tomas ringde och sa att han ville med. Så vi åkte iväg, gjorde en brasa och grillade korv. MUMS va gott!! ihih. Atrian hiilosmakkara ;)
   Idag? har jag ingen aning vad som händer. Men imorn fyller sötnosen 1 år :) så det ska vi fara och fira.

Besatt

Jag lider av resfeber på högsta nivå. jag vill inte spendera hela lovet i det ruttna haparanda.. ååh. vad jobbigt! det enda som är bra är att älskling kommer hem idag. annars fortsätter jag med mitt resfeber, tar död på mig själv när jag kollar på resor till och bilder från utomlands, snokar alla på pixbox också.. :D helt besatt! 
erkänn att ni också är lite sugna!
 

image34
snodde en bild av någon som hade varit till Maldiverna =( jag behöver inte fara
dit bara jag kommer någonstans.. det ska bli en resa under året iaf, det måste bli.

Shopping

Under denna vecka på H&M får du som Club-medlem,
välja fritt ur hela sortimentet och får 10% rabatt
på alla varor (gäller dock inte presentkort).


image33

Passa på :)


att resa eller inte

 Det är väl frågan jag ställer mig ca 300 ggr om dagen. Det ser ut som att jag är påväg till Malmö under påsklovet (förhoppningsvis). Skulle vara väldigt roligt att se syster och deras nya lya. Annars också, se något annat än lilla happis :/ Vi får se, vi får se...

Idag har Sandra och Kristoffer kommit hem! Fy vad kul. Och en del förändringar har de också varit med om men det ska vi inte börja rabbla upp här inte. Det viktigaste var att dem hade roligt och kom hem säkert. JO och S, den stollejompen hade köpt en Dolce & Gabbana klocka åt mig?! :O iiiiiik. sen "lite" mumss också ;) Tack så hemskt mkt! Jag är så nöjd så att det inte är sant. Du hade inte behövt köpa något alls.. Men jag tackar inte nej, måste vara ärlig här.. Kan visa en bild på den när jag hinner.. :) hih!

Annars så har det inte hänt så mycket. Under fredag och lördag har jag mest umgåts med Danne, Mikke och Heikki. Vi har väl inte gjort mer än å cruisa under båda dagarna. Fredagen var ändå roligast. Vi köpte ballonger och sånt kul och busade, på natten så kollade vi en film. Det blev American Pie, som dom redan sett flera gånger (månne varför) undrade jag direkt men efter att jag sett filmen förstod jag :D Lördag blev det att dricka några öl, när killarna for till krogen så åkte jag och D till Sandra och Peter en sväng. Där var Hema och Lisa också, flummon. Efteråt blev det att fara hem och sova, mmmm... det gillar jag.





Uppdatering!

Nu märkte jag att det börjar vara länge sen jag uppdaterat igen. Har inte haft så mycket tid att sitta vid datorn, vet egentligen inte ens vad jag har hållt på med. Det har varit allt mellan skola, plugg, träning, födelsedag och mysa med honeysnufsen. Sen så har jag på kvällarna kollat på mina favoritprogram på tv. Sovit gott, men inte varit det minsta sugen att stiga upp på morgonen. Det har jag ändå gjort, till en viss del ;)

Jag kan börja med att berätta om lördagen (8/3). M och jag vaknade ruskigt tidigt av någon konstig anledning, nog för att vi la oss ganska tidigt också :D men ändå. Vi somnade om vid 10 snåret och Danne rusade in vid 10.30, då var man tvungen att vara på g igen. Vi for på stan och snurrade, till marknaden och såna saker. Efter det så var det inte så mkt man kunde göra här i Haparanda och D var less så han började köra mot Övertorneå, (där det finns sååå mycket mer att hitta på) men i alla fall. Våran destination var Luppioberget. Och när vi kört ett tag så sa D att vi redan var halvvägs, han ljög. När vi kom fram dit så var det inte ens öppet :D Vi åkte till "staden", käkade och for hem.
 Samma dag så fyllde Lisa hela 20år. Vi var dit en sväng och grattade, hennes familj- nära och kära var också där. Jag gjorde min visit kort då jag var tvungen att åka hem för att fixa syrrans hår som vanligt :P Men på kvällen var det partaj. Så jag åkte ju dit engång till. Det var roligt. Homeparty var på schemat, allt mellan dildosar, snoppringar, massageoljor och ja, you tell me :) Senare blev det presentjakt och test på att L är vuxen, det klarade hon.

Under veckan då, så har jag som sagt inte gjort något mycket alls. Mest varit och träna, pump och joggat på gymet. Skönt har det varit. Att springa och släppa loss var nog det som jag behövde efter långa jobbiga skoldagar. Vi hade prov idag också. Hoppas att det gick bra, började först plugga på morgonen. Mitt eget fel, det vet jag. Var bara så trött efter badminton igår, så jag babblade i tel med M istället. Btw, så hann jag med att färga håret också, NÖJD! :)
 Under helgen får vi se vad som händer. Är sugen på att fara till pullinki och åka snowboard imorn. Vet dock inte om det är så bra tillfälle just nu. Det har varit plus grader i flera dagar men idag så fick vi några minus också men det tyder ju endast på att backen säkert kommer att vara isig.. inte roligt. Jo och så kommer ju inte M hem heller vilket som kommer att göra min helg tråkigare, utan myspys. Men häär har ni något. Sandra och Kristoffer kommer hem. Jag vill direkt få veta hur resan har gått osv! Fy vad kul.
 Nu ska jag ändå börja dra mig bort från datorn till det soliga vädret där ute. ciao! ♥



"you want a piece of me"

Måste direkt bara nämna att fy vad skönt när lovet har börjat :) Känns bra och veta att man inte behöver fara till skolan på en vecka, fast det kändes tidigare idag som att man var tvungen att gå å lägga sig tidigt för att orka upp imorn. Men det måste jag ändå göra, jag är bara inte påväg dit!

Under veckan så har det inte hänt så mycket. Har varit mest träning och plugg. Härligt att man är sådär peppad på å träna igen. I fredags så var jag på gymmet i två timmar och ganska slut när jag kom hem. Det dröjde inte länge tills honeypuffen anlände till haparanda heller ;) Och inget vettigt gjorde vi, båda gnällde om ryggsmärtor (massera du mig så masserar jag dig) ändå så låg båda i sängen utan att orka röra på sig. 
Vi skulle fara ut å dricka egentligen för att jonas fyllde år (Grattis!!) men så blev det inte. Klockan var för mycket och affärerna var stängda - no beer. Vi somnade tidigt, och vaknade ännu tidigare.
  När vi vaknade så for vi på stan och snurra, en sväng till gamla buketten för att m's morsa ringde dagen innan och berättade vad hon hade köpt där. Men iaf, för det första så fanns det ingenting. För det andra så han jag knappt komma in när en gubbe kom och försökte få mig å köpa en massa saker, "hjälp oss att bli av med dessa slalomskidor", då jag sa till honom att det inte är mitt stora intresse utan snowboard! Inte brydde sig han om det utan babbla på. Vid såna tillfällen blir man oftast less eller jag iaf, så jag ville bara därifrån.
 På kvällen var vi ändå ut. Vi for till helt olika ställen men jag hade roligt med J. Och det här är allt jag har och säga om kvällen, "you want a piece of me", och britney var med :D. Har tagit bilder också då säkert vissa av dom hamnar på pixbox. Hinner bara inte börja med det just nu, ska nog börja lägga mig här på ett tag.

Idag var jag inte alls bakis, inte det minsta. Jag och M har ändå bara gjort? ingenting. Han har för det mesta spelat poker och jag har kollat på tv. Tänkte fara och spela fotboll idag, men gjorde inte det när jag inte visste vilka andra som var på väg, N sa ändå efteråt att det inte var alls något roligt. Samma övningar osv. Nå eftersom inte jag gick dit så for jag och M ut för å jogga. Skönt var det, bra väder och lagom vind. När man började närma sig hemmet så kändes det som att man hade kunna ha sprungit ett varv till, men så blev det inte.
 Vi hann umgås i några timmar efter det och sen kom den välkända söndagsbilen på gården. Då var det dax för M att börja packa och dra mot Boden. Efter det så satte jag mig här och ändrade bloggens design, enkel och ful blev den men det är endast en 'test' design. Ska börja fiffla med detdär igen nästa gång jag har tid, vilket som jag säkert har mycket av under veckan. Hursomhellst så blir det nog sängen nu. Ta hand om er allihopa :)


ciao.


RSS 2.0