MM meisseli-mies

<3 Igår var det 11 år sen Pappa dog. Jag saknar dig enormt mycket, går inte att beskriva.



Huh huh måste jag nog säga. En sådan fest det var, god mat och mycket dricka. Roligt folk var det också kan man ju säga. Så vad hände?
 Jag vaknade Lördag morgon, hann (eller orkade inte) äta frukost då vi for till stan, jag, syrran, Lisa och Sandra. Vi var och snurrade ett tag och for till olika butiker. Hittade kläder jag hade viljat köpa men var för snååål :P what to do. Nåmen efter det for jag och duscha, sminkade mig själv och fixade håret och så var man klar för att åka. Vi åkte till vuono vid 17.30 tiden, jag och markus. vi väntade tills alla hade kommit och sedan började vi äta, och på menyn var det TACOS *mums*.  Efter maten så var det fika, ååh vad god tårta det var! hursomhellst, sen var det dags att börja festa lite! och det gjorde vi. eller alla andra förutom jag. fick så jäkla ont i magen och fick ju bara höra hela kvällen sen att jag var gravid och att markus on käyny meisslaamassa. och gud så mycke vi fick skratta. Roligt var det men lite synd att jag fick ont för hade verkligen druckit och firat ännu mer! :D

På söndagen så vaknade jag nångång vid 11 tiden om jag inte kommer ihåg helt fel. Stoffe sov över här från Lördag till Söndag, så när jag väl vaknade, gick jag ner för å umgås med honom. Sen kom Nina och Toni för att hämta honom då vi även bestämde oss för bakis pizza på kvällen! Mätt blev man kan man väl säga. Kändes som magen höll på och spricka. puhh.
  
Idag var det dax! Upp och hoppa för att åka till the Army. Känns konstigt, tror inte att jag insett ännu att han är borta och hur länge han kommer att vara där. Svårt att tänka sig, jag menar, det är ju ändå 11 månader. eller förkortat till 10 men det är ju faktiskt inte det som spelar någon roll. Jag försöker tänka mig hur det kommer att bli men det enda jag kommer fram till är ...? Nej, lite ensamt är det måste jag ju säga. Bara jag håller mig själv sysselsätt så borde det väl gå bra. Nå jag får ta vara på dom korta helgerna vi har tillsammans. Och klarar ett förhållande detta så kan vi klara vad som helst (<3). Mest är jag ändå glad över att han gör något som han vill göra, eller? Vill han det nå mer? Jag vet inte. Men det låter bra och jag nöjer mig med att prata i telefon. Dessutom så äter jag mindre godis och det vet du att jag gör pälsk, det är ju faktiskt du som är godismonstret! men det gör inget.. hihi. Nå nu ska jag börja fara ut och gå med Rocky. take care.

Tänkte sätta in några bilder men den är så himla seg så får nog göra det lite senare.

ciao.


Congratulations!

Jaa, redan så fyller du 20 år. Känns som ruskigt mycket! :D haha nej jag skojjade bara. Kom ihåg att det var du som sa tant. Men i alla fall. Grattis, grattis, grattis till min älskade syster som fyller 20 år idag! Hoppas du får en rolig födelsedag ;)
  Grattis till Sofia också som fyller 18 today, the big day. :) Vi ses ikväll!


Nu måste jag fara och göra lite saker i ordning. Det ser ut å bli en stressig dag så bäst att börja i god tid!
ciao.

http://www.family.se/vi/1047425.htm?ca=1_a

click

Nu tyckte jag att det var dax att skriva igen. Förra gången hade jag bara något tråkigt att komma med men jag kan säga att hon mår bra nu :) det är jag hemskt glad över.
 Så vad händer? Själv sitter jag vid datorn fast jag egentligen skulle behöva läsa till engelska provet vi har på fredag. Ska ta och göra det efter att jag skrivit här lite. Så ihelg hade jag tänkt fara ut och dricka när soffi fyller år den 19de men det gör ´ju du också sis. Så er vill jag fira. Vet inte vad jag ska ha på än men har lust att börja prova olika kläder och frisyrer, även makeup! Fast efter allt så vet jag att det blir det vanliga man känner sig trygg i men skulle ändå vara roligt att prova något nytt. Det får vi se sen! Dessutom så har vi en rolig present på G åt dig så hoppas du gillar den. Det är allt man behöver dan/kvällen/natten när man fyller 18år och det är det enda jag säger.. Hoppas vi kommer att ha roligt!

Och joo btw, har beställt kameran.. wihuu. önskar verkligen att den hinner till ihelg men med den tur jag bär med mig så får vi ju hoppas att den kommer i januari, nej men skulle verkligen vara nice! :) nej nu börja plugga.


ciao!


rädd, orolig och osäker

Rädsla, uppfattar många på olika sätt och idag kom min fram när jag såg henne ligga där på sjukhussängen. Så liten och så sjuk. Jag som ska vara en moster som ska vara stark och inte göra så att hon själv blir rädd, men jag kunde inte hålla emot tårarna när dom rann ner för min kind. Jag torkade fort bort dom och sprang och kramade henne men hon var ganska borta, trött och sliten efter långa nätter och efter att inte ha kunnat hålla en matbit i munnen. Ögonen var helt svarta och hon hade tappat vikt också märkte man. Det värsta är väl att man inte kan göra nånting. Nina sa att hon sagt bara få ord under dom senaste dagarna men när jag kom in så ville hon att jag skulle komma och leka med henne imorgon. Tur att hon inte märkte att det bara rann mer. Jag lovade att komma och leka om hon lovade att ringa mig så fort hon mådde bättre och det skulle hon göra, så ska sitta och vänta på ett samtal imorgon. Nina sa att det är mer än vad hon har sagt under alla dagar tillsammans och sen var hon borta igen.. Man såg att syrran också var jättetrött efter att inte ha sovit mycket förra natten. Hoppas hon får lite sömn i Sunderbyn då dom var tvugna att åka dit. Hon meddelade att Jennifer mådde något bättre men att läkarna fortfarande inte är säkra på vad det är. Hoppas hon mår ännu bättre imorgon. Men jag kommer aldrig att glömma känslorna jag kände när jag gick in i rummet. Väldigt rädd, orolig och osäker på samma gång. Inte heller hur svag hon såg ut. Ett barn som är så enegifull som hade tappat sin gnista. Jag berättade om att jag älskar henne väldigt mycket och före dom for så frågade jag om hon kom ihåg vad hon lovade och hon sa ja. Hon orkade knappt svara men det kom ut iallafall. Taxin kom för och hämta dom från Haparanda vårdcentral, och vi fick ju endast vänta på den i 1 och en halv timme. :/ Som sagt så är det Haparanda vi pratar om. Nina bar henne in i bilen och jag vinkade hejdå, just när dom åkte iväg så såg jag när hon lyfte upp handen. Förhoppningsvis gick resan bra.
  Jag har varit idag barnvakt hos Nina och Toni så att Toni har fått springa några ärenden. Imorgon så far jag dit igen. Huh, jag önskar att jag fick sitta bredvid henne just nu. Saknar henne enormt mycket och kan inte vänta med att få träffa henne. Kom hem Jennifer och krya på dig, moster älskar dig jätte mycket.


Ännu ett år passerat..

Av mitt liv. Men har jag blivit smartare för det? Haha smartare vet jag då inte, tror inte det. Har dock blivit något mer erfaren hoppas jag. Jag tror att jag inte gjort nånting som jag ångrat dagen efter för det är det som gjort att jag även lärt mig något. Och vet ändå att jag lärt mig mycket, i skolan och annars också. Har faktiskt varit stolt över mig själv i år när jag började ta skolan mer på allvar, man ser förbättringarna i resultaten faktiskt. Sist idag fick jag bra nyheter av samhällskunskaps läraren och det är alltid kul att veta. Det som egentligen är tråkigt med det hela är väl att fylla 17. Inget speciellt med det året men då får jag väl ta och göra det speciellt. Tänka sig ändå att jag bara har ett år kvar! Det känns inte som det.. Det känns som att jag borde fyllt 18. Men det är bara för att alla vänner gör det i år. Nå hur som hellst så är jag glad över att vara född i början av året! Annars hade det väl knappt varit bättre, eller? :D

Idag började skolan. SUCK. Vi började först 12.10 idag, skönt och ta det lite lugnt i början faktiskt. Imorgon blir det att stiga upp 07.00, men i alla fall. Sen har jag varit till Stadium en sväng men Markus och Sandra eftersom jag och Markus har presentkort dit :) Och vilken tur vi hade när det var rea och allt. Markus köpte för hela hans presentkort. Det blev tre st T-shirtar i olika färger och ett vitt linne. Han verkade nöjd med sitt köp och jag är bara hemskt glad över att det blev kläder. Själv hittade jag "ett" linne som var en längre modell i lila å grå färg. Egentligen mycket mer också men för att sen inte bli missnöjd med vad jag köpt så bestämde jag mig för ett plagg - inte blivit missnöjd ännu. Tyckte faktiskt den var snygg fast den bara var helt vanlig. Sen har jag bara varit och gått en långpromenad med hunden. Skulle inte gå så långt från och börja med men eftersom det var så bra väder så blev det bara som det blev. Hade kunna gå mycket längre.

Och gissa två gånger om jag blev smittad av Markus? Ja. Det blev jag. Han vaknade en dag och sa:
 "älskling jag mår redan mycket bättre idag" jag var där bredvid och kunde knappt prata :D Borde ha farit och sovit i källaren istället! Hur som hellst så mår jag redan bättre idag och hoppas på att få fara till gymmet imorn :)


Ciao! 

Trötter ..

God kväll! Skriver här undertiden Markus är och köper snus åt sig själv.

Idag känner jag mig väldigt trött. Jag tror att det kan bero på att jag var vaken till 06.00 :/ Men kunde inte somna tidigare, det kom inge bra på TV igår vid 23 tiden så började kolla på TV4+ där det gick Marian. Först fattade jag ju ingenting men den var faktiskt ganska bra, baserad på en verklig händelse och den fortsatte till 05.30. Jag måste verkligen lägga mig tidigt idag. Hur bra det kommer att gå får vi ju se senare.

"Wiee" fyller år snart! Mamma har sagt att hon ska göra smörgåstårta! *mums* Jag kommer att hinna äta upp allt före gästerna ens kommit. namnam. Och det här har jag önskat mig i födelsedagspresent!
Sony CyberShot DSC-W55 , W80 eller W90! Liten och helt perfekt.
image3

Nå hur som hellst så har miuku frågat om vi ska fara ut och fira idag. Det är ju bara 17 och inget värdefullt med det året ändå. Nog för att man skulle kunna göra något annat än att bara sitta här hemma och inte göra nånting alls. Ska försöka få tag på henne, då det kanske inte blir en tidig kväll för mig after all. Vill inte heller bli smittad av Markus, puppi är jätte sjuk.:(

Nu tror jag han kom :) Ska fara och laga mat. Ciao


RSS 2.0