09.00, Godmorgon

.. kan man väl lätt säga. det är inte ofta jag vaknar så tidigt, när det är lov iallafall! tror ni att det är lätt att sova när nina och kristoffer är på besök? - hell no.
Han har precis upptäckt hur roligt det är att skrika och när han hör sin egen röst så skriker han även ännu högre. (: och för att  nina och mamma ska kunna prata med varandra, höra varandra, så skriker dom också.. jaa, uh hummm..


jag vill fara och shoppa! idag hade jag planerat att fara en sväng på skopunkten, ikea och hemtex. men det ser inte ut som att jag kommer att göra det, hade behövt markus, tänkte att han skulle ha fått hjälpa mig att välja. han ska hem och byta vinterdäck till bilen, vilket som viktigare än det jag hade planerat. men det jag egentligen menade var väl inte att fara runt i happis och köpa saker. jag vill fara till luleå.. & ja, jag vet att jag var där nyligen.
so how is it going to be?


jag borde börja plugga faktiskt! jag har tre prov som kommer veckan efter lovet, jobbigt! men så är det, måste nog erkänna att matte kommer att vara det svåraste, och däämm vad jag hoppas att jag klarar provet.men vet inte riktigt om jag har tid med det i idag, vi får se.. spinning today! body pump tomorrow? hoppas, hoppas, hoppas..                    
 ciao.


en vanlig söndag..

jag var tvungen att göra den här bloggen för att syrran höll på att klaga.. hon har tydligen inte väldigt mycke att göra på kvällarna nere i källaren i sin ensamhet :D så här ger jag dig nånting att läsa..

idag har det inte hänt något alls. jag vaknade av att mammas kille och hans kusin höll på och fixa mitt rum. vad det nu var, borra och grejjer.. så det går definitivt framåt. yes!
vad mer.. jo jag vaknade och var bakis som vanligt på en söndag.. men nu är det slut på det också.. försöka iallfall.. on menny överiksi.

idag när jag satt och kolla på kanal 5 så visade dom en dokumentär om en pojke som hade nå syndrom, kommer inte ihåg vad den hette men jag tyckte så synd om honom.. ännu när han frågade sin mamma; "varför var jag tvungen att få det här"?.. och klart så är det svårt att svara på.. ändå så var han lycklig och gjorde det bästa möjliga av det..

jo var en sväng på ikea idag.. orkade inte gå runt hela så gick direkt till "fyndhörnan" :D det var mesta dels för att syrran behövde pengar till sin säng grejs.. lite pisst att du hitta den där btw men gad för din skull och jag hinner köpa min egen sen:) efter det for vi och träffa markus mamma och hans lillebror.. hans morsa tankade åt honom och alex frågade om jag ville köpa en mobil åt honom från statoil, för 1200kr.. tror som inte det.. han behöver inte ens en, jag hade inte heller någon mobil i dendär åldern. och att tjata hjälper inte heller. han var jätte nöjd över att ha blivit tvåa i  friidrott tävlingen idag.. påminner mig om någon..

meningen med idag, den här tråkiga söndagen när jag vaknade var väl att plugga.. det enda jag har åstadkommit med i pluggandet är att jag har tagit upp böckerna in i mitt rum.. vilket som hände idag för ca 1 timme sen.. annars har dom varit exakt på samma ställe där jag lämnade dom på fredag efter skolan. great! 
nu börjar jag att bli jätte trött. läggdags!

ciao.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0