Rubrik

Jaa, idag hade vi provet och sådär.. Det gick ganska bra ändå. Intervjun gick också bra:) trodde först att jag skulle dö pga att jag var så nervös, men icke sa nicke. det var inte så farligt, skulle bara vara skönt att få veta direkt. Men man ska inte förvänta sig för mycket och sen bli besviken..
Nu hade jag tänkt ta en powernap, sen blir det förmodligen att fixa nå käk och pump på kvällen! can't wait!



Är med på en tävling på http://shopaholicmamman.blogg.se/,
skor från Steve Madden.
kika in du också :) Sno bara inte min vinst!;D
image1425

Intervju


 Igår var det ett skönt pass av body pump igen. Hann med att sola
 också en sväng före och efter så gick jag direkt en promenad
 med hunden. På kvällen läste jag lite religion men nu
 har jag tappat suget :/ Hinner inte ens fara och
 träna idag, borde ta fram böckerna..


På dan fick jag veta att jag har jobbintervju imorn. Får hoppas på att det går bra.. Har ju provet 10 och sedan intervjun 11 :/ behöver ju säkert inte stressa men bara jag är klar i god tid :) Nu tror jag att jag ska tvinga mig själv att läsa lite..            

    Lycka till!
Ciao :)




Åååååh, hur kunde jag missa gossip girl ikväll!! Måste verkligen ladda ner det!

dear diary!

image23
min egna lilla älsklingsplutt!




Dax för uppdatering igen märker jag.. så vi börjar väl med Fredag!

Hände inte så mycket, i skolan fick jag veta att jag fick VG på provet! TACK för jag behövde det, verkligen. Sen kom jag hem, städade lite och seeeen kom älskling redan :) jättekuul. Vi for och köpte en butterkaka från ica å så for vi till M's syrra för att fika med henne och Tommi. Gott var det! *mums*. Hann träffa Jenna också en snabb sväng fast hade vilja vara med henne längre. Vi måste hitta på nånting under veckan.
 
Lördag så var Markus och jag med Jennifer och Rocky till pulkbacken en sväng. Det var roligt förutom att det blåste så hiskeligt mycket, fast J tyckte det var skitkul och ville inte fara därifrån. Jag lockade henne från det kalla vädret till ett varmt fik, det blev Karkiainen eftersom hon nu är så förtjust i deras possumunkki. Ingen har lika bra possumunkkis enligt J.
 Efter några timmar for vi till skopunkten en sväng, hittade ett par skitsnygga pumps! eller två par egentligen men blev för snål där i slutet! Sen var vi en sväng till M's syrra för å fika IGEN, vadå typ tredje gången? ;o T har fyllt år så M's familj å allaa var där.. Jag var redan mätt så endast vatten smakade bra.
Senare på kvällen så for vi till Carita för å ta några groggar och snacka om allt mellan himmel och jord. Vi funderade på å göra nya piercingar i läpparna, C hade sånadär nålar. Ville byta plats på min men man är inte lika modig nuförtiden som ´man var förut, så det blev inte av. Roligt var det tills man blev trött och ville hem å sova efter en lång dag :)
 
Idag, så var jag och M till skopunkten igen! Jag var och köpte dom där andra pumpsen och nöjd är jag, nu behöver vi bara bra väder för att gå i dom ;) Här nåndag, då jävlar.. jaja, när vi väl kom hem så bastade vi och nu har dom farit, igen.. Tiden går alldeles för fort och jag hinner inte med. Nu ska lumpenfolket leva i skogen i fyra dagar, så han får inte ens snacka i tel. Men det är nästan lika bra, har prov på onsdag som jag måste läsa till, pump, gym och sola måste jag också hinna med iaf 2 ggr under veckan. Sen är han ju redan här igen, längtar såå :)

Vill bara nämna att idag har jag varit 3 veckor utan att röka! På god väg framåt, *stolt*

Här är lite bilder av helgen som jag tänkte sätta in :D

vi i pulkbacken :)


                                  kolla på min
                                  näsa :S

Karkiainen :)


Hemma hos C. Henk å Kuntz kom också förbi en sväng. Å än en gång, Grattis henkkoli :)

Här gör syrran & C.                                  Födelsedagsbarnet.
nå test på mig.


Skorna :D


skolaaa

Hmm, på tisdag så var det helt ok i skolan. Tänkte först när skogsindustrierna skulle ha en föreläsning att det skulle bli way to skogsmulle för mig. Nån gammal gubbe i gröna kläder som jagar älgar dagarna långa. men de bevisade mig annat. säkert den bästa föreläsningen hittils, och det har inte funnits många bra. Nå men iaf så fick jag sandra och nadja vara massmedia. vet inte om våra bilder blev så jäkla bra men det vi kom fram till var att man inte kan lita media eller var det så? nå här kan ni gå och kolla bilder om ni vill :D

http://www.skogsindustrierna.org/litiuminformation/site/page.asp?Page=15&IncPage=4590&IncPage2=685&Destination2=665&Destination=659&pid=indx

Sen så väljer ni såklart haparanda där! :D
sen hade vi prov i historia också. Ingrid nämnde idag att alla hade blivit godkända. hoppas verkligen att det stämmer. skulle dock behöva en vg till. tummarna upp!
  
Onsdag hade vi hälsodag, Sandra och jag tog oss till yoga som inte alls var det jag hade tänkt mig. Det var väl roligt men vet inte, sen så fick vi ju inte testa såna där coola grejer utan lite grundövningar. Men efteråt så hade jag nog valt squash ändå. vet inte.. maybe next time.
   Idag, var det nån jäkla rockpojke som vi skulle fara och kolla på. hmm, vet inte riktigt vad jag ska tycka. i början var det väl okej, sen blev det alldeles för många fittor och andra svärord så att man inte längre orkade lyssna på det. Anneli sa 50min, det tog 1h 30min? niin no whatever :P
  Sen så har jag och jenna varit till jala en sväng, efter det så for vi till henne för att spela guitar hero. yee jag ägde som fan ;) nog för att apina också vann några ggr men ändå. nu är jag hemma. vi skulle väl fara och gymma idag men hinner nog inte, måste plugga dom här glosorna och fara ut med hunden exakt nu. ringde henne för ett tag sen och då var hon på teater, hmm :) nu ringer markus, då är det dags att fara å gå. hör hur det blåser ute så kommer antagligen vara en isklump när jag kommer in. usch blä.
takecare, ciao


och så var han borta igen


Jaa, idag har M och J farit tillbaka mot boden.. tiden har gått fort. redan 3 veckor har dom hunnit vara där :/ känns helt konstigt eller så är det bara jag som inte hänger med. nåväl, han kom på torsdag kväll så vi hann faktiskt fira alla hjärtans dag tillsammans *lycklig som fan*. på fredan så gjorde vi inte så mycket.. det har väl mest varit mys hela helgen. men efter att jag slutade skolan så for jag, M och D för att tvätta dannes bil :) jo sen var vi i mattila direkt efter en krock. hemskt, inget man vill se på egentligen.. och på kvällen blev det bastu!
 Lördag, haha mys mys och mera mys. nej men nästan i alla fall.. chillade å sådär. sen på kvällen ringde Tomas och fråga om vi ville fara till Sandra och Kristoffer, chilla och dricka några öl osv. vi skulle båda fara men bestämde mig för att stanna hemma och läsa lite historia. sen när jag nu slutat röka så ville jag inte fara. vi kan göra det igen någon annan gång :) men så kom M redan vid midnatt, sen somnade vi tillsammans efter långa diskussioner :)

Nu sitter jag här och känner mig ganska ensam. har varit vid datorn och skumat med jannebanan men jag tror att det börjar bli dax å gå och lägga mig. + att jag tänkt läsa lite till. prov tisdag, historia. blää :/
take care.

image8
dom fina tulpanerna jag fick av min älskade.

Glad alla hjärtans dag

så vad ska alla göra på denna speciella dag? själv väntar jag på att M kommer hem. tar nog ännu någon timme då jag har lite tid att blogga å städa ;) eftersom jag nu skrytit om att, "det är så städat här under tiden du är borta" vilket som är sant baby för jag vet att du snokar :D men nu är det totalt kaos! Skulle ändå vilja somna nu ett tag och sen bli väckt av en massa pussisar.. nå när man väl väntar på nånting gott så kan man inte vänta för länge? eller *;)*

hursomhellst så har jag inte bloggat på ett tag.. har inte haft tid. här får ni en lista på vad jag har gjort egentligen:
varit i skolan
tränat
pluggat - så lång lista blev det. och dagarna har ´bara sprungit förbi. nu känns det bra när man får en helg med dos å kärlek igen.. med det så borde jag klara mig i yttligare några veckor.

du&jag babysen :)


fortfarande för seg för att sätta in några bilder.. sätter in dom på pixbox när jag kommer ihåg användarnamnet och lösenordet ;D hihi


RSS 2.0